Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ruimdienst Quicke beschikt over meer dan 50 jaar ervaring en kennis. Als familiebedrijf met een zestal goed opgeleide medewerker, vormen wij een vaste waarde in de regio Brugge en Noord-West-Vlaanderen voor het ruimen en reinigen van putten en stookolietanks, het ontstoppen van rioleringen, en het opsporen van defecten in afvoeren en leidingen via camera inspectie en rookdetectie.

 

Met ons sterk team en up-to-date vrachtwagenpark staan we in voor een vlotte en professionele bediening van particulieren, horeca, scholen, verzorgingsinstellingen, KMO’s en industrie, met uitzondering van landbouw- en chemische bedrijven. Zelfs voor het verwijderen van grote hoeveelheden afvalwater kunnen wij de beste service garanderen.

 

Ruimdienst Dar Quicke Edward BV is een erkend OVAM-ophaler en voert alle gevaarlijke afvalstoffen met hogedruk/vacuüm COMBI-vrachtwagens naar erkende afvalverwerkende bedrijven. Indien nodig, voorzien we je van alle nodige attesten, conform de wettelijke vereisten.

 

Ons team

Onze gemotiveerde en ervaren medewerkers/operatoren worden binnen het bedrijf uitvoerig opgeleid inzake het veilig ruimen en vervoeren van gevaarlijke afvalstoffen. 

 

Wij hechten bovendien grote waarde aan een klantgerichte service, netheid bij het betreden van woningen en werkruimtes, en het bieden van passend advies over het gebruik en onderhoud van installaties. Het vertrouwen, dat jij ons als klant biedt, is hierin essentieel.

 

Verder kan je als klant rekenen op een vlotte communicatie, een heel goede prijs/kwaliteit van onze dienstverlening, en het gebruik van de nieuwste technieken en gereedschap om jouw installaties een optimale werking te geven.

 

Hoe gaan we precies te werk?

 

  • Heb je problemen met een put, afvoerleiding of riolering? Neem dan telefonisch contact op en leg de situatie aan ons voor. Op die manier bepalen wij het mogelijke probleem, de mate van urgentie en stellen we een gepaste oplossing voor.
  • Vervolgens leggen we in samenspraak een tijdspanne vast, waarin een van onze chauffeurs telefonisch contact met je opneemt om de interventie een precies tijdstip te geven.
  • We vinden het belangrijk dat jij, als eigenaar of huurder, ter plaatse bent tijdens ons bezoek. We hebben voor ruimen en afvoeren van spoelwater soms toegang nodig tot het pand, terwijl we graag je toezicht op de werken verzekerd zien.
  • Na de interventie vragen we je om de werkbon te onderteken. Afrekenen kan contant of via bancontact bij onze operatoren of via factuur.
  • Wens je op regelmatige basis een preventief onderhoud? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. Op vaste tijdstippen laten wij je weten wanneer je putten of leidingen gereinigd moeten worden. Hiervoor nemen we contact met je op om een afspraak te maken wanneer de werkzaamheden het best plaatsvinden.

 

 

Nood aan ruiming, ontstoppen of tanksanering aan een correcte prijs?

Contacteer ons nog vandaag voor een afspraak!